Child theme breaking header builder

reportedtodev

#1

Hi,

I’m using a child theme with the Beta and it seems to break the header builder. If I run the mail theme it looks the way it should. The site is at http://u0009065.fsdata.se/. Can you take a look and suggest what I can do to fix it…


#2

@Mats_Hulldin
Thank you for informing us about the issue.

We are actually aware of this issue where the content of Header Builder is shown thrice when a child theme is active.
The issue will be fixed in the future updates.

Thank you for helping us to make Jupiter better. :slightly_smiling_face:


#3

Ok… Do you have a timeline for when you expect this to be fixed. The site that I want to use this with is under development and we want to launch soonish… It’s a headache not to be able to use a child theme during development.


#4

@Mats_Hulldin
Well, as you are aware the Header Builder has been released as a Beta version, it’s not possible yet to give a date of it’s stable release. Hopefully, it will be released at the end of the next month but again no promises, it could take more time than that.

Thank you.


#5

I am experiencing what I believe is a related issue. When running a child theme on Jupiter 6.0 I get four Header Builder related failed GET requests in console:

GET http://local.dev.com/wp/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/css/grid.css?ver=4.8.3 net::ERR_ABORTED

GET http://local.dev.com/wp/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/css/mkhb-render.css?ver=6.0.0 net::ERR_ABORTED

GET http://local.dev.com/wp/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/js/common.js?ver=6.0.0 net::ERR_ABORTED

GET http://local.dev.com/wp/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/js/render.js?ver=6.0.0 404 (Not Found)

#6

Hello, stable release 6 is out and the problem persist.

(index):86 GET http://anna-k.cz/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/css/mkhb-render.css?ver=6.0.0 net::ERR_ABORTED
(index):85 GET http://anna-k.cz/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/css/grid.css?ver=4.8.3 net::ERR_ABORTED
(index):798 GET http://anna-k.cz/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/js/common.js?ver=6.0.0 net::ERR_ABORTED
(index):799 GET http://anna-k.cz/wp-content/themes/jupiter-child/header-builder/includes/assets/js/render.js?ver=6.0.0 404 (Not Found)

#7

@Will_Etling @Lukas_Barczay

This is actually a different issue and we are aware of it. This will be fixed in the coming release which is due soon.

For now, you can switch back to the parent theme or the workaround is to copy the whole header-builder folder from the parent theme to the child theme.

Thank you.


#8

Thank you Danish! Yes. I had copied missing files to jupiter-child directory. It helped.